Egmont_Kom i form_Forside.jpg

NY BOK!

Hater du å trene, men innser at det kunne vært smart for helsa? Er du en sofagris med tusen gode grunner til å bli liggende der?

KOM I FORM – MED MINST MULIG INNSATS er boka for deg som ikke har lyst, men innser at du burde.

Her får du enkle, kjappe og effektive treningsopplegg på bare 5 minutter, som du kan gjøre hvor som helst, når som helst – og som du vil leve godt med resten av livet.

5.jpg

De beste tingene i livet er ikke ting

Dette er boka for deg som er lei av rot, rydding og leting, og har lyst til å kvitte deg med de unødvendige tingene – men ikke vet hvor du skal begynne. Sidene er fulle av tips, triks og gode råd – i tillegg til at vi forteller historien om vårt eget «mer med mindre-prosjekt» og hvordan vi kvittet oss med over halvparten av tingene vi en gang hadde i huset.

 
6.jpg

Kom i form med Yngvar

Dette er boka for alle som «så gjerne vil, men ikke helt har fått det til» å gjøre trening til en del av hverdagen. Boka byr på enkle treningsøvelser, smarte råd og gode oppskrifter på sunn «fastfood» – og gir deg en real pangstart på din nye livsstil.

 
9788203296628.jpg

Kom i gang 60+

Det er aldri for seint å begynne å trene, og det skal så lite til! Kom i form 60 +, som vi har laget sammen med lege Thor-Øistein Endsjø,  er skreddersydd for seniorer som ønsker å komme i gang med og å fortsette trening og en aktiv livsstil. Fokuset er på de små hverdagsaktivitetene som til sammen utgjør en stor forskjell på humøret, kroppen og helsa.

 
unnamed.jpg

sterk utenpå, sterk inni

 Jeg (Liv) har også vært redaktør for Jørgine Massa Vasstrand, aka Funkygine, sin nye bok, Sterk utenpå, sterk inni, den mest personlige treningsboka du noen gang vil lese! I tillegg til at den populære og inspirerende bloggeren deler historier og erfaringer fra livet sitt, er dette en real treningsguide for deg som vil kjenne deg sterk – både inni og utenpå.