Eplekjefter a la Rolling Stones

I flere dager, helt siden vi fant oppskriften på bloggen til Food Pharmacy (tusen takk!), så har vi gått og gledet oss til å lage disse. Og jammen var det like moro og godt som vi trodde det skulle bli! Halloweengodis som kroppen faktisk har godt av! What´s not to like, liksom?

Røde epler (1 eple = 4 munner)
Valgfritt nøtte- eller frøsmør
Jordbær
Solsikkefrø til tenner

Del eplet i fire og skjær ut midten i hver del slik at du får en munn med røde lepper rundt. Stikk solsikkefrø som framtenner i øvre del av munnen, smør et tynt lag nøtte- eller frøsmør i nederste del og trykk inn tungen – i form av en tynn jorbærskive. Legg eplekjeftene pent på et fat og skrem ungene :-) Eller enda bedre – få ungene med på moroa og lag dem sammen!

Just like a rolling stone :-D

Just like a rolling stone :-D