En av disse under treet i år? :-)

I år gir har vi kun tenkt å legge opplevelser, brukte ting, ting folk trenger eller har sagt at de ønsker seg, donasjoner til veldedige formål og spiselige gaver under treet. Og et par bøker. For gode bøker er gull! De kan gis videre når man er ferdig med dem og de kan åpne horisonter, spre kunnskap, gi godfølelse, inspirere og engasjere. Alt vi er opptatt av mellom to permer, liksom.

Selv ønsker jeg meg en kokeboka av den duktige britiske, grønne kokebokforfatteren Anna Jones – og den siste til Deliciously Ella.

Vi har jo selv gitt ut to bøker i år (!) om trening og om rydding med mening (haha, klarte ikke dy meg, måtte ha litt ordrim), og hvis du kjenner noen som trenger litt treningsinspo eller som har lyst å rydde opp hjemme og leve enklere, men som ikke vet hvordan de skal begynne – så kan vi sende signerte bøker rett til mottaker. Send oss en mail her, så slenger vi oss rundt :-)

Lavterskeltrening med stor L. Enkle, effektive øvelser som alle får til. Dette er boka for alle som egentlig vil, men ikke har fått det til. Enda. :-)

Lavterskeltrening med stor L. Enkle, effektive øvelser som alle får til. Dette er boka for alle som egentlig vil, men ikke har fått det til. Enda. :-)

Dette er boka for den som er lei av overflod, rot og rydding og har lyst til å leve enklere, grønnere og med mindre stress og mer tid til det som egentlig betyr noe. Den handler om hvordan man begynner et opprydningsprosjekt når man har tre etasjer og en hel garasje full av ting. Og de (overraskende) positive effektene det å omgi seg med færre unødvendige ting har på … alt egentlig!

Dette er boka for den som er lei av overflod, rot og rydding og har lyst til å leve enklere, grønnere og med mindre stress og mer tid til det som egentlig betyr noe. Den handler om hvordan man begynner et opprydningsprosjekt når man har tre etasjer og en hel garasje full av ting. Og de (overraskende) positive effektene det å omgi seg med færre unødvendige ting har på … alt egentlig!

liv loftesnesComment