Vår faste feriekvelds

Etter at vi fikk barn har vi alltid med oss noen skjeer, en bolle og krydderte på ferie. Selv om vi så å si alltid reiser bare med ryggsekk/håndbagasje, tar det knappest noe plass. Vannkoker/varmt vann er det alltid mulig å oppdrive på hotellet, og havregryn, havremelk, nøttesmør/nøtter, honning, frukt og avokado handler vi inn på supermercadoen. Og voíla: Vi koser oss med en større “middag” på restaurant i lunsjtiden, og så spiser en nydelig, selvmekka og sunn havregrøt til kvelds på hotellet slik at vi slipper å dra med oss overtrøtte unger på restaurant om kvelden.

Grøten lager vi ved å ha havregryn i bollen, heller over kokende vann og røre inn havremelk til slutt (den kan jo lages kun på vann også, men den blir den enda bedre på smak slik). Krydderteen bruker vi som topping på grøten – og til to kopper som vi voksne nyter på senga sammen med hver vår bok, aviser og prat etter at ungene har sovnet. For oss har dette ført til at vi alle er mye mer uthvilte, ferieglade og fulle av energi til å finne på spennende aktiviteter sammen om dagen – og vi slipper å “snu døgnet” når vi kommer hjem igjen.

Easy-peasy-feriemat som bare smaker SÅÅÅ godt! Og forresten – vi har også alltid med oss en solkrem eller to fra danske Andrea Rudolph!

Easy-peasy-feriemat som bare smaker SÅÅÅ godt! Og forresten – vi har også alltid med oss en solkrem eller to fra danske Andrea Rudolph!