#magechallenge – bli med!

De siste årene har jeg hatt #magechallenge i mai på Instagram. Hver uke gjorde jeg 25 repetisjoner av 4 ulike mageøvelser = 100 magerepetisjoner per dag. Etter cirka 10 dager var min og mange flere mager rundt om blitt betydelig mye sterkere og smalere, og da juni kom var jeg nesten litt målløs over hvor lite som skal til for å gjøre en kjempeforskjell! En sterk mage og magetrening er nøkkelen til så mangt – mindre rygg- og bekkenvondt, bedre løpeteknikk, en rankere, flottere holdning – og mye annet. Men så glemte jeg selvfølgelig bort hele greia en gang utpå høsten i fjor, da de vide ulljakkene og oversize-genserne kom på igjen ... 

Slik skal det ikke bli i år. Å være sterk er like viktig høst som sommer, og jeg er igang med #septemberchallenge – sammen med en haug av damer på instagram (@livloft).

Vil du bli med, du også? Det hele tar cirka 5 minutter, og jeg lover resultater bare du lover å gjøre øvelsene – og å gi jernet når du gjør dem. Jeg begynte 1. september, men det er bare å slenge seg med når som helst! 

Her er en liten snutt med denne ukas 4 mageøvelser. Gjør 25 repetisjoner av hver øvelse.
100 om dagen = veldig bra for magen!

:-) Liv