#magechallenge – BLI MED!

For meg står M-en i mai for mage. Hver mai kjører jeg nemlig månedsprosjekt på instagram med fokus på magetrening! Ok, jeg vet jeg har sagt at bikinikroppen ikke skal være hovedmotivasjon på noen som helst slags måte, men når alle lagene med klær forsvinner i vårsola, så blir man gjerne ekstra lysten på å stramme opp litt her og der. Men mest av alt: En sterk mage og magetrening er nøkkelen til så mangt – mindre rygg- og bekkenvondt, bedre løpeteknikk, en rankere, flottere holdning – og veldig mye annet bra!

Hver uke gjør jeg 25 repetisjoner av 4 ulike mageøvelser = 100 magereps per dag.

I fjor tok det cirka 10 dager før plutselig både min og flere mager rundt om var blitt betydelig mye sterkere og smalere, og da juni kom var jeg nesten litt målløs over hvor lite som skal til for å gjøre en kjempeforskjell!

Men så glemte jeg selvfølgelig bort hele greia en gang utpå høsten i fjor, da de vide ulljakkene og oversize-genserne kom på igjen. Men nå er det på alle måter dags for å ta i et tak igjen, både ser og kjenner jeg!

Vil du bli med? Det hele tar cirka 5 minutter, og jeg lover resultater bare du lover å gjøre øvelsene – og å gi jernet når du gjør dem.

Og forresten – det er mye mer moro hvis du har noen å gjøre øvelsene sammen med, så følg med på Insta – @livloft – vi er mange som holder på nå! :-)

Her er denne ukas mageøvelser. Enjoy!