Litt tv-glamour

32.jpg

På lørdag var vi på Lindmo! Juhu! J Å bli invitert dit er jo superstas i seg selv, men ekstra gøy når man har en ny bok og får muligheten til å gjøre folk oppmerksom på at den finnes der ute i butikkene! Vi gledet oss veldig til å være gjester i talk-showet, men siden jeg, i motsetning til Yngvar, ikke har den store tv-erfaringen, så jeg på forhånd for meg ekstremt mange utfall og worst case-scenarioer i studio. Som at jeg skulle bli nervøs og snakke altfor fort og usammenhengende, eller motsatt, at jeg ikke ville komme på noe som helst å si og sitte der stum som en kvinnelig Disney-figur. Eller at Yngvar og jeg skulle snakke i munnen på hverandre (slik vi ofte gjør) og ikke få frem det vi ville. Dessuten vet man jo aldri helt hvordan resultatet av det hele blir på skjermen, ting blir jo klippet og kuttet. Med andre ord – jeg var litt spent.

Men heldigvis – skravla gikk i passe tempo, jeg tror vi fikk frem budskapet vårt og det var KJEMPEGØY! Lindmo herself var akkurat like hyggelig som på skjermen og teamet hennes var imponerende proft. Jeg har jo jobbet i en helt annen del av mediebransjen, med print og magasiner, så det var veldig spennende å se hvordan ting foregår når man produserer tv. Det er schwung over sakene når de til og med har en egen person som stryker skjortene man har på seg før man går i studio!

Tidlig torsdag morgen er det ny runde med tv for oss, da skal vi på God Morgen, Norge og snakke om «De beste tingene i livet er ikke ting»! Gleder meg, selv om jeg som vanlig forbereder meg på det verste, og håper på det beste

38.jpg
36.jpg
34.jpg
33.jpg