Raw brownies – perfekte til hverdagsfeiringer!

Raw brownies med et dryss pistasjenøtter på toppen. Nam!Disse browniesene er RÅGODE og ganske så sunne. Jeg pleier ofte å lure inn litt svarte, kokte bønner i deigen, både fordi det er gøy og fordi det liksom propper dem med proteiner, men dette er brownies-basen jeg som regel bruker. De blir supergode – prøv!

1 1/2 kopp valnøtter1 kopp mandler2 kopper dadler uten stein3/4 kopp raw kakao eller litt mindre vanlig kakaopulver1-2 ts instant kaffepulver (anbefales selv for deg som ikke liker kaffe, gir dybde og karakter til smaken!)En klype havsalt

Legg dadlene i bløt i litt kokende vann i noen minutter. Ta en kopp valnøtter (jeg bruker en Mummikopp) og alle mandlene i en food processor og kjør til mel mens du venter. Ha i kakao, kaffe og salt og kjør videre. Ha i litt og litt dadler og bruk puls-knappen til du har en deigete konsistens. Ha i resten av valnøttene, bruk pulsknappen et par ganger slik at de grovhakkes og gir litt tyggemotstand i browniesene. Trykk deigen jevnt ned i en form. Sett i fryseren i noen minutter eller i kjøleskapet en stund før du skjærer den opp og serverer med kaffe til. Oppbevar i kjøleskapet eller i fryseren – hvis det blir noen igjen, da

41.jpg
MATA Design StudioComment